A változás

2016.12.20 08:41

  A világ állandó mozgásban van, ebből következően változik is. Ha ezzel tisztában vagyunk és elfogadjuk akkor semmi gond mert változunk mi is, a gond akkor van amikor megrekedünk egy szinten.

  Az élet velejárója, hogy elveszítünk olyan dolgokat amik fontosak, örök igazság, hogy semmi nem tart örökké. Ezt lehet nem elfogadni csak nem célszerű, mert akkor a veszteség okozhat egy letargiát és görcsösséget ami teljesen leblokkolja az embert egy szinten és onnan nem tud sokáig továbblépni. Nagy hiba amikor valaki nem tudomásul veszi a változást, hanem próbálja visszacsinálni, még akkor is ha tudja soha nem lenne olyan mint előtte csak azért, mert az volt a megszokott. Mi a helyes eljárás? Felismerni mi vezetett odáig, hogy ez megtörtént és változtatni rajtuk. A változás szerencsés esetben egyben megoldás is a gondokra és akár egy kapcsolat is lehet akár sokkal jobb is mint előtte volt bármikor. Soha ne féljünk alakítani magunkon és kipróbálni új, ismeretlen dolgokat. van amikor rosszul sül el, de a kockázatot mindig is vállalni kell, főleg ha fontos akiért tesszük. Ami nagyon fontos, hogy a változás közben őrizzük meg önmagunk, ne adjuk fel a személyiségünket.

   Az élethet, hogy igazán élhető legyen kell a vagányság és bátorság. Ha úgy érezzük valami nem jó, legyen merszünk változtatni rajta :)

   

Elérhetőség